Rakennamme arvoa

Sisustamme arvoa

 

Studio Pitkänen on sisustussuunnittelutoimisto, joka tarjoaa suunnittelua niin yksityiskoteihin kuin yrityksillekin. Sisustussuunnittelija Miia-Susanna Pitkänen on pitkällä markkinoinnin ja mainonnan taustalla liikkeellä oleva Tampereen Ammattikorkeakoulusta valmistunut suunnittelija.

 

Toiminnan lähtökohdat nojaavat tinkimättömän suunnittelutyön ohella kustannustehokkaaseen ajatteluun. Sisustussuunnitteluprojektissa lähdetään liikkeelle kohteeseen tutustumisella sekä asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden läpikäynnillä.

 

Tämän perusteella teemme asiakkaalle kirjallisen tarjouksen suunnittelusta sekä alustavan ehdotuksen suunnitelman sisällöstä. Suunnitteluprosessin aikana alustavat suuntalinjat rakentuvat kattavaksi suunnitelmaksi ja asiakkaan niin halutessa myös valmiiksi remontiksi.

 

Suunnittelutyön valmistuttua autamme asiakasta tarvittaessa sopivien yhteistyökumppanien ja eri alojen osaajien tavoittamisessa tai vaihtoehtoisesti tarjoamme suunnitelmien toteutuksen myös avaimet käteen -periaatteella.

 

Kattava yhteistyöverkosto tavarantoimittajiin ja urakoitsijoihin takaa aina ajankohtaisen tuotetietouden sekä tarvittaessa osaavan remonttiorganisaation suunnitelmien toteuttajaksi.

Kiinteistökehitys Pitkänen © 2016