Villa Keihäänkärki Keihästie 7 Lempäälä

 

Pikkukuvissa talo B etualalla. Sivun iso yläkuva talo A:n suunnasta.

 

Villa Keihäänkärki

 

Rakennamme parhaillaan kytkettyä omakotitaloa Lempäälään Hakkarin urheilupuiston kupeeseen.

 

Sijainti

 

Kohde sijaitsee keskeisellä paikalla voimakkaasti kasvavassa Lempäälässä. Hakkarin alue on puolessa välissä Ideaparkkia ja Lempäälän keskustaa, joihin molempiin on matkaa noin 3 kilometriä. Tampereen keskustaan on noin 20 km, Hämeenlinnaan 66 km ja Helsinkiin 167 km.

 

Tampereen kaupunkiliikenteen bussit pysähtyvät tontin kulmalla (5 linjaa Tampereelle). Tampere - Helsinki -rautatien pysäkki sijaitsee 3 km päässä. Tulevaisuudessa kohteen läheisyyteen on suunnitteilla kaupunkijunaliikenteen paikallisasema.

 

Palvelut

 

Yläkoulu 400 m, alakoulu 500 m, Siwa, Sale ja Neste 500-1000 m, jäähalli 500 m ja urheilupuisto (yleisurheilukenttä, 3 tenniskenttää, liikuntatalo kuntosaleineen) sekä Tampereen seudun parhaimpiin lukeutuva latuverkosto 500 m. Ideapark 3 km.

 

Talo ja tontti

 

Villa Keihäänkärki -tilan tontin koko on 2146 neliömetriä. Kohde koostuu kahdesta omakotitalosta, jotka ovat kiinni toisissaan autokatosten/ varastojen välityksellä. Kummallekin puoliskolle jää tonttia hallinnanjakosopimuksella noin 1000 m2.

 

Myynnissä oleva talo B on tilajakaumaltaan 5 h + k. Talon kerrosala on 191,5 m2, joka jakautuu talon 157 m2 ja autokatoksen 34,5 m2 kesken. Talon huoneistoala on 135,5 m2.

 

Talon tilajakauma alakerta: eteinen, keittiö, olohuone, työ-/ makuuhuone, wc, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Talon yläkerta: 3 makuuhuonetta, joista isoimmasta käynti parvekkeelle ja vaatehuoneeseen, wc ja eteistila. Talossa on korkea olohuone. Pihassa autokatos ja lämmin varasto.

 

 

 

 

 

Myynti

 

 

Sami Pitkänen

050 344 8495

sami@kiinteistokehityspitkanen.fi

 

Kiinteistökehitys Pitkänen © 2016